home
stories
curriculum
photos
links

Marike's exploration

©Marike JasperDe hangmat is ingepakt en de t-shirts en onderbroeken zitten in de tas !

Het worden twee weken in de jungle rondhopsen, morgen gaan we beginnen met basecamp in te richten bij Don Iran en zijn vrouw Dona Hilda waarvandaan we de cenotes gaan onderzoeken.
Er wordt een tent neergezet waar we de mappen hangen, de computer en printer neerzetten en aan tafel zitten en rondhangen. Wijzelf hangen de hangmat in de palapa waar ook de schapen zijn en het hout ligt. De gasten, daar gaan we een vlonder voor maken, zodat ze er een tent op kunnen zetten en van de grond af staan. Ik ga proberen een douche te improviseren en in de middag boodschappen te gaan doen en ijs te halen.
Een van de gasten heeft aangeboden een vliegtuig te huren en ons over het project te vliegen, dus hebben we toch nog air assistence. De mensen die komen filmen, gaan de beelden gebruiken om deze te promoten om een documentaire te maken, als het doorgaat dan gaan we dus meteen het volgende project plannen en hoop ik dat ik daar ook weer aan deel mag nemen. Dat wordt ergens in de jungle zover weg dat we een helicopter gaan gebruiken om de spullen te dumpen!!! Helemaal blits!

Ik ga ook data inbrengen in de computer zodat ik ook kans heb de verhalen te schrijven en ik zal proberen om er een paar op flop te zetten.

Duimen dat ik niet door een slang wordt gebeten of in een cenote lazer en mijn andere enkel breek!

U hoort van mij!

safe diving

Marike